Welkom bij Adis Werkkledij
Wij personaliseren uw kledij met uw logo, zowel in zeefdruk als borduurwerk

Nieuws

Bedrukken en personaliseren van kleding

Wat zijn de beste druktechnieken voor textiel?

 

Werkkledij bedrukken met je logo is het begin van een sterk merk. Het zorgt er voor dat je personeel er professioneel uitziet en het is een sterke troef in herkenbaarheid naar klanten toe. Kortom het is een uithangbord van je merk of bedrijf.

 

Bij Adis werkkledij kan je werkkleding personaliseren in zowel kleine als grote oplages, passend binnen ieders budget. Inhouse beschikken wij over vijf verschillende druktechnieken:

 

 1. Zeefdruk (druktechniek)

 2. Printen op textiel

 3. Plotten (printtechniek)

 4. Borduren

 5. Emblemen plaatsen

   

  Bij Adis werkkledij gaan we samen met je op zoek naar de juiste druktechniek. Steeds rekening houdend met je wensen en budget.

   

  De juiste keuze

  Heb je een specifieke vraag of verzoek dan zullen wij door enkele vragen een gepaste oplossing voorstellen.

   

  - Het aantal bedrukte stuks?

  - Soort logo/aantal kleuren in het logo?

  - Kwaliteit van het textiel?

  - Soort textiel?

  - Plaatsing op het textiel?

   

  Wil je meer dan 40 stuks laten bedrukken? Dan is zeefdruk op jouw T-shirts en sweaters de meest voordelige optie. Gaat het om een nabestelling van enkele stuks, dan is zeefdrukwerk vrij duur. Printen op textiel is dan de voordeligste optie.
  Wil je de jassen van jouw personeel laten bedrukken? Dan kunnen wij bij Adis werkkledij jouw logo of bedrijfsnaam op de jassen borduren, emblemen of plotten.

   

  Prachtig eindresultaat

  In samenspraak met de klant zorgen wij altijd voor een gepaste oplossing en een prachtig eindresultaat. Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen?
  Kom langs in onze winkel of stuur een mail met je vraag naar info@adiswerkkledij.be

   

  Tot snel

  Adis werkkledij

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Vijf tips voor het vinden van de ideale werkschoen

 

Om werknemers te beschermen gelden er in bijvoorbeeld de bouwsector een aantal strikte wetgevingen over schoenen en veiligheid. Naast veiligheid is draagcomfort een groot aandachtspunt. Wij vertellen je waar je zoal op moet letten bij de aankoop van een nieuw paar werkschoenen.

Er zijn verschillende soorten veiligheidsschoenen te koop. Het model en de afwerking van de werkschoen hangt af van de werkzaamheden die je uitvoert. Wij geven je 5 tips over de aankoop van veiligheidsschoenen:

 

1/Hoge of lage schoen?

Een hoog model werkschoen zorgt voor veel stevigheid en ondersteuning rondom je enkels en hiel. Moet je tijdens het uitoefenen van je job veel klimmen, dan heeft je voet bijgevolg veel steun nodig. Een hoge schoen is dan een juiste keuze. Bovendien voorkom je blessures bij het eventueel omslaan van je voet.

Hurk of kniel je veel tijdens je werk, dan is een laag model van werkschoen aangeraden. Je voet en enkel zijn op die manier beweeglijker.

 

2/Type zool

Kies de loopzool die het best bij je past. Stap je veel, dan is een Vibram-loopzool erg geschikt. Vibram-zolen zijn van een speciale rubbersamenstelling gemaakt, die zorgt voor een zeer goede grip en uitstekend comfort. Kniel je veel, kies dan voor een zachte zool.

 

3/Droge of natte omgeving

Werk je voornamelijk binnen? Dan heb je minder behoefte aan waterdichte schoenen en kan je meer aandacht besteden aan streepvrije zolen. Werk je voornamelijk buiten, ga dan zeker voor waterdichte schoenen.

 

4/Koop volgens de breedte van je voet

Noord-Europese schoenen zijn meestal breder dan Zuid-Europese schoenen. Hou hier rekening mee bij de aankoop van je werkschoenen.

 

 

 

5/ Afwerking

Zit je veel op de knieën, kies dan een schoen met een stalen antiperforatie zool. Je tenen worden minder geplooid, waardoor je minder kans maakt op slapende tenen.

Wandel je veel dan is een soepele schoen met een Kevlar

antiperforatie zool beter geschikt. Ze zijn buigzaam, er is een verhoogd contact met het grondoppervlak en je hebt minder risico voor slippen en uitglijden.

 

Hou tot slot ook rekening met het onderhoud van de werkschoenen. 
Nog vragen over de ideale werkschoen? We helpen je graag v
erder in onze winkel.

---

Behoefte aan een bezoek van onze vertegenwoordiger?

Contacteer ons voor een afspraak.

Tel. 056/42 16 61
of
marc@adiswerkkledij.be

 


 

 

 

Adiswerkkledij.be
Adresgegevens
Adis werkkledij
Menenstraat 370
8560 Wevelgem
Belgiƫ
Contacteer ons
Tel.: +32 56 42 16 61
Fax: +32 56 42 46 05
BTW: BE 0454.779.550